Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden gizlenmek

Rüyada sevgiliden gizlenmek

Rüyada sevgiliden gizlenmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden gizlenmek gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Rüyada sevgiliden gizlenmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Rüyada dolaba gizlenmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kaçıp gizlenmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin gizlendiğini görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve gizlenmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Rüyada camiye gizlenmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada birilerinden gizlenmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments