Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden gizlenmek

Rüyada birinden gizlenmek

Rüyada birinden gizlenmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinden gizlenmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Rüyada tuvalete gizlenmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada dolaba gizlenmek hayattan bıkmasına neden olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada babadan gizlenmek kısmet bolluğu yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde gizlenmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaçıp gizlenmek kederinin dağılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada gizlendiğini görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet eder.

Rüyada polisten gizlenmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinden gizlenmek kendisine gelemeyeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments