Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin gizlendiğini görmek

Rüyada evin gizlendiğini görmek

Rüyada evin gizlendiğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, uygulayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin gizlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada evin gizlendiğini görmek keyifli günler geçireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada evde gizlenmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaçıp gizlenmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden gizlenmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere gizlenmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada gizlendiğini görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı arkasına gizlenmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada polisten gizlenmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments