Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gizlendiğini görmek

Rüyada gizlendiğini görmek

Rüyada gizlendiğini görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada gizlendiğini gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir şey gerçekleşir gibi olup, son anda durabilir.

Rüyada birilerinden gizlenmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gizlenmek saklanmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada camiye gizlenmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet eder.

Rüyada evde gizlenmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek endişelerinin son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada dolaba gizlenmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete gizlenmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten gizlenmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments