Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden iş istemek

Rüyada birinden iş istemek

Rüyada birinden iş istemek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden iş istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada istediğin işin olduğunu görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada istediğin işe girmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanından iş istemek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden iş istemek gelirinden yana memnun olacağına, ikinci bir şans vereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birinden iş istemek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada istediği işe girmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakandan iş istemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments