Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan iş istediğini görmek

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek beklenmedik kapıların açılmasına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, keyifli günler geçireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ailesinden hayır göreceğine, çok sıkıntı çekeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada başbakandan iş istediğini gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Rüyada başbakandan iş istemek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Rüyada başbakandan para istemek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakandan yardım istemek mal ve mülk sahibi olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada başbakandan birşey istemek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla iş konuşmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada birinden iş istemek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işinde terfi alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments