Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan iş istemek

Rüyada başbakandan iş istemek

Rüyada başbakandan iş istemek sorunlarının günden güne azalacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Rüyada başbakandan iş istemek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başbakandan iş istemek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan birşey istemek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan yardım istemek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada başbakandan para istemek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla iş konuşmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada istediği işe girmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin işe girmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments