Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin işin olduğunu görmek

Rüyada istediğin işin olduğunu görmek

Rüyada istediğin işin olduğunu görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kazancın sürekli artacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin işin olduğunu gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Rüyada belediye başkanından iş istemek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden iş istemek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin işin olduğunu görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada istediği işe girmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinden iş istemek daima secde ve şükür edeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada başbakandan iş istemek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin işe girmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments