Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin işe girmek

Rüyada istediğin işe girmek

Rüyada istediğin işe girmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, insanlara yol göstereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin işe girmek gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada istediği işe girmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin işe girmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden iş istemek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, icat yapacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada istediğin işin olduğunu görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden iş istemek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkanından iş istemek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet eder.

Rüyada başbakandan iş istemek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments