Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinden iş istemek

Rüyada ünlü birinden iş istemek

Rüyada ünlü birinden iş istemek her isteklerinin yerine geleceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, işlerin yavaşlayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden iş istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Rüyada ünlü birinden iş istemek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinden para istemek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birinden yardım istemek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sevindirici haberler alınacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir işadamını görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü iş adamı görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ünlü iş kadını görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir işadamı görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments