Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği işe girmek

Rüyada istediği işe girmek

Rüyada istediği işe girmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada istediği işe girmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada istediğin işe girmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediği işe girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada ünlü birinden iş istemek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin işin olduğunu görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, anlaşmalardan cayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakandan iş istemek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, eskileri yâd edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalet eder.

Rüyada birinden iş istemek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments