Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden hoşlanmak

Rüyada birinden hoşlanmak

Rüyada birinden hoşlanmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden hoşlanmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığım birini görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments