Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak şansın çalışmaya başlayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments