Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kavgaların büyüyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, iş hayatında rahat edileceğine inanılır.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak gönlünce bir yaşamı olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin hoşlandığını görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek borçlanılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işlerini tek başına yöneteceğine inanılır.

Rüyada erkekten hoşlanmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments