Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, acı veren kazalara, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Rüyada iki kişiyi tartışırken görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada iki kişinin tartıştığını görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyle öpüşmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, günahların af olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments