Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığım birini görmek

Rüyada hoşlandığım birini görmek

Rüyada hoşlandığım birini görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığım birini gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yollarını ayıracağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten hoşlanmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığımız kişiyi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, maddi konuda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle oturmak kendisine şifa olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments