Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın birini öpmek

Rüyada hoşlandığın birini öpmek

Rüyada hoşlandığın birini öpmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, zor durumda kalınacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek çözümsüz sorunları olmayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments