Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandın kişiyi görmek

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandın kişiyi gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek daha çok çalışılacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments