Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, aynı karşılığı alamayacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, haklılığının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek uzun bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments