Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekten hoşlanmak başarısının çoğalacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek geniş geniş yaşayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments