Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden gömlek almak

Rüyada birinden gömlek almak

Rüyada birinden gömlek almak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden gömlek almak gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bol gömlek görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, evleneceğinize, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulur.

Rüyada mor gömlek giymek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada yılan gömleği görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine inanılır.

Rüyada sarı gömlek almak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Rüyada kareli gömlek giymek verimli olacak işler yapacağına, haneye bereket geleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte kan görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gri renk gömlek görmek hayatının daha kolay olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments