Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli gömlek giymek

Rüyada kareli gömlek giymek

Rüyada kareli gömlek giymek daha şık mekanlarda eğleneceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, belalı insanlara denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kareli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada kareli gömlek giymek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işarettir.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kareli gömlek görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kareli ceket giymek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işarettir.

Rüyada kareli etek giymek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, küslükleri bitireceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalettir.

Rüyada kareli elbise giymek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Rüyada kareli pantolon giymek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments