Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gömlek almak

Rüyada sarı gömlek almak

Rüyada sarı gömlek almak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sarı gömlek almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada sarı renk gömlek giymek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada sarı gömlek almak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı gömlek görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek düşmanların barışacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk gömlek görmek iş hayatında saygı göreceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek ve gömlek görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, günahlarının affedileceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek giymiş birini görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek hediye almak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, lüksünün artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments