Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gömlek giymek

Rüyada mor gömlek giymek

Rüyada mor gömlek giymek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Rüyada mor gömlek giymek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada mor gömlek görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada mor renk gömlek görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift gömlek giymek sürekli yerinde sayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada mavi gömlek giydirmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni gömlek giymek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek yaşananları unutturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bordo gömlek giymek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments