Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan gömleği görmek

Rüyada yılan gömleği görmek

Rüyada yılan gömleği görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan gömleği gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada yılan gömleği görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan gömleği giymek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gömlek kolu kesmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek yaptığı hatalardan ders alacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments