Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada siyah gömlek giymek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kişinin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalettir.

Rüyada siyah gömlek görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yürek yakan biri haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sude

Sealam. Rüyamda hoşlandığım çocuğun siyah gömleğini giyiyordum. Yakamda 1 tane düyme vardı