Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden cep telefonu almak

Rüyada birinden cep telefonu almak

Rüyada birinden cep telefonu almak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada cep telefonu aramak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon almak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek uykusuz geceler yaşanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz cep telefon görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu bozulmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yerde cep telefonu görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu satmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments