Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz cep telefon görmek

Rüyada beyaz cep telefon görmek

Rüyada beyaz cep telefon görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, işlerin ters gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz cep telefon gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Rüyada beyaz cep telefon görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonuyla aranmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek büyük problemler yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu konuşmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aramak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu karıştırmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments