Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu tamir ettirmek

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek şansının ve bahtının açık olacağına, insanlarla tartışacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada telefon tamir ettirmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulur.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına inanılır.

Rüyada telefon tamir etmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı tamir ettirmek gelir kaybedeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments