Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bir bardak su istemek

Rüyada birinden bir bardak su istemek

Rüyada birinden bir bardak su istemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisini ailesine vereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada birinden bir bardak su istemek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada bir bardak su istemek acıların ve gözyaşının dineceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden bir bardak su istemek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bardak istemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kazancının günden güne arttıracağına işarettir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde bardak görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada iki bardak su görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada bir bardaktan su içmek işlerinin düşeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments