Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki bardak su görmek

Rüyada iki bardak su görmek

Rüyada iki bardak su görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada iki bardak su gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, verilen emeklerin heba olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada cam bardağa su doldurmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden bir bardak su istemek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi su bardağı görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardakla su içmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bardak su doldurmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına işaret eder.

Rüyada bardak su koymak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments