Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak bardaktan su içmek

Rüyada çatlak bardaktan su içmek

Rüyada çatlak bardaktan su içmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, darlanacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine yorulur.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek kendi geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada çatlak cam bardak görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya rivayet eder.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada çatlak bardak görmek beklentilerine ulaşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada bardaktan su içmek bazı başka desteklere kavuşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada bardakta su içmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Rüyada bi bardak su içmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada bardak su içmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments