Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak istemek

Rüyada bardak istemek

Rüyada bardak istemek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalettir.

Rüyada bardak istemek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir, iletişim ağınızı genişletebilir veya geleceğinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bir bardak su istemek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bir bardak su istemek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada bardak istemek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bardakta süt görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu bardak görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada cam bardak görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil bardak görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments