Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak su istemek

Rüyada bir bardak su istemek

Rüyada bir bardak su istemek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir bardak su istemek gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada birinden bir bardak su istemek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada bir bardak su istemek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine inanılır.

Rüyada bardak istemek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada bardağa su koymak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan su dokmek sevinçli bir hayat süreceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, yeni projelere atılacağına delalet eder.

Rüyada bardağa su doldurmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bardak su koymak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada birine bardakla su vermek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kalp kırmaya, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments