Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak su ikram etmek

Rüyada bir bardak su ikram etmek

Rüyada bir bardak su ikram etmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Rüyada bardakla su ikram etmek tartışma yaşayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bir bardak su ikram etmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, öz güven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak su ikram etmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada vişne suyu ikram etmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalettir.

Rüyada su ikram ettiğini görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal suyu ikram etmek hak yolundan ayrılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına su ikram etmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada meyve suyu ikram etmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments