Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde bardak görmek

Rüyada suyun içinde bardak görmek

Rüyada suyun içinde bardak görmek karşılığını bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kazancı arttıracağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde bardak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Rüyada suyun içinde bardak görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak içinde su görmek borçların hafifleyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada bardağın içinde balık görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardağın içinde çay görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, onun yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada bardak içinde süt görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada bardak içinde balık görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, spor yapmaya başlanılacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada bardak içinde idrar görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments