Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardaktan su içmek

Rüyada bir bardaktan su içmek

Rüyada bir bardaktan su içmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulmaktadır.

Rüyada bir bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada cam bardakla su içmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada aynı bardaktan su içmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yarım bardak su içmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iki bardak su içmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık bardakta su içmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek geniş geniş yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bardaktan su içmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments