Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık battaniye görmek

Rüyada yırtık battaniye görmek

Rüyada yırtık battaniye görmek tatsız haberlerin alınacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada yırtık battaniye gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yırtık battaniye görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye yorgan görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi örmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bebek battaniyesi almak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments