Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek sabırla hayatına devam edeceğine, işinden çıkarılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada pembe battaniye görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada bebek battaniyesi almak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada bebek battaniyesi görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments