Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye almak

Rüyada battaniye almak

Rüyada battaniye almak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye almak gördüyseniz:

  • Olumlu sonuçlar elde etmek için kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada birine battaniye örtmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada battaniye yakmak zor ve stresli günler geçireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada battaniye görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Rüyada battaniye vermek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün battaniye görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iple battaniye asmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu battaniye görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments