Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, muradınıza ereceğinize, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek ün salacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, statü atlayacağına inanılır.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, karamsar olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulur.

Rüyada battaniye sarılmak kazancında da artış meydana geleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada sarı battaniye görmek çok büyük hayır duası alınacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada battaniyeye sarılmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments