Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak battaniye görmek

Rüyada ıslak battaniye görmek

Rüyada ıslak battaniye görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak battaniye gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Rüyada ıslak battaniye görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye delalet eder.

Rüyada battaniye vermek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yanan battaniye görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış battaniye görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek çevresinin genişleyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada üstünde battaniye görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini battaniyeye sarmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işarettir.

Rüyada ölüye battaniye vermek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments