Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil battaniye görmek

Rüyada yeşil battaniye görmek

Rüyada yeşil battaniye görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil battaniye gördüyseniz:

  • Süreç uzun olmadığı için doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada yeşil battaniye görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık battaniye görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, bekar ise evleneceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada battaniye sarılmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada yeni battaniye görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada yanan battaniye görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada battaniye vermek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, sorununu kolayca çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments