Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniyeye sarılmak

Rüyada battaniyeye sarılmak

Rüyada battaniyeye sarılmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada battaniyeye sarılmak gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada battaniyeye sarılmak işinin gücünün yaver gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek fakirleşeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada battaniye sarılmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada sarı battaniye görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi örmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, zenginliğe kavuşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye çalmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments