Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinde sivilce görmek

Rüyada birinde sivilce görmek

Rüyada birinde sivilce görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sevilen bir kişi olunacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinde sivilce gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Rüyada boyunda sivilce görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, emeğinden hayır göreceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada sivilceli yüz görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, keyiflerinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments