Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilcenin kanadığını görmek

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek tüm keyfinin kaçacağına, işlere nazar değeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, maddi gücünün azalacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilcenin kanadığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Rüyada sivilceyi kanatmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada suratı sivilceli görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Rüyada sivilceler görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, şansının açık olacağına yorulur.

Rüyada ayağında sivilce görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinde sivilce görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak programların ve projelerin tutmayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments