Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kazancın çoğalacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek ferah bir döneme girileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek sevinç ve mutluluğa, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, maddi imkânlarının azalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek güzel bir hayat süreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments