Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunda sivilce görmek

Rüyada boyunda sivilce görmek

Rüyada boyunda sivilce görmek yüksek mertebeye geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, yıkılacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, alanında marka bir isim olacağına, hoşgörülü biri olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine işarettir.

Rüyada boyunda sivilce gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boyunda sivilce görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada boyun kesilmesi görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, maddi gücünü yitireceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada boyun sıkmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek işi ile gündeme geleceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments