Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabasının boşandığını görmek

Rüyada akrabasının boşandığını görmek

Rüyada akrabasının boşandığını görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, bir şeyden zarar görmeye, çok başarılı atılımlar yapılacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabasının boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işarettir.

Rüyada akrabanın boşandığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işarettir.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada boşandığı karısını görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments