Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabalarının boşandığını görmek

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarının boşandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın boşandığını görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasından boşanmak istemek ekmeğin kesileceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada boşandığı görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments